top of page
Image by Iñigo De la Maza

Slachthuis Slachterij Slager

In de Bronstgeestweg in Sint-Annaland is onze slachterij te vinden. Al het vlees wat we verkopen wordt hier geslacht, uitgebeend en verpakt.

Het slachthuis

Sinds januari 2006 heeft Slagerij Slager een volledig nieuw slachthuis in gebruik genomen. 

De bouw is uiteraard conform de laatste Europese eisen en het dagelijks werk gebeurt geheel volgens de geldende wetten en regelgeving. Om aan de hoogste kwaliteit vlees te kunnen voldoen, worden de dieren persoonlijk door Theo Slager zelf ingekocht en geselecteerd.

Zo garanderen we onze topkwaliteit vlees!

Welke dieren slachten we?

Ons slachthuis heeft verschillende slachtlijnen waardoor het mogelijk is om veel verschillende dieren te laten slachten. Zo beschikken we over een zogenoemde kantelkooi voor bijvoorbeeld paarden of runderen. Hierdoor kunnen we zeer efficiënt verschillende dieren slachten. 

Hieronder volgt een overzicht waarin we gespecialiseerd zijn.

 

Slachterij Slager slacht de volgende dieren:

  • Rund - kalf

  • Varken - speenbig

  • Schaap - lam 

  • Paard - pony 

  • Geit - bok

Ook zijn we gespecialiseerd in het slachten van Halal & Kosher.

Een noodslachting? 

Wanneer er een noodgeval ontstaat, is Slachterij Slager ook het juiste adres voor een noodslachting. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Slachterij Slager voor slagerijen in de regio, particulieren en als grossier 

Naast dat we voor onze eigen slagerij vlees slachten, slachten we ook voor slagerijen en supermarkten in de regio Zeeland. Vroeger was het gebruikelijk dat mensen een huisslachting deden, dit is ook bij ons nog mogelijk. Verder is het als particulier ook mogelijk om vleespakketten af te nemen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Luxe vlees geslacht in eigen slachterij

Slagerij Slager koopt voor u het beste kwaliteitsvlees in, vers uit de omgeving. Zo ook bij boer Marco van der Male in Poortvliet. Hij levert al jaren luxe stieren om onze top kwaliteit te kunnen waarborgen. Het grootste gedeelte van de dieren die we voor ons zelf slachten, komen dan ook uit Zeeland of van het eiland Tholen. Zo kun je bij ons genieten van de lekkerste lokale streekproducten. We leveren luxe vlees dat is geslacht in eigen slachterij en dat proef je! 

48421173_507060169806985_660215551903557
schermafbeelding-2019-08-18-om-16.50.38.

Het vlees van Slachterij Slager in de regionale supermarkten

Naast dat we voor andere slagerijen in de buurt slachten, leveren we ook ons vlees aan supermarkten en verswinkels in de regio. Met een wekelijkse leveringen bevoorraden we supermarkten door heel Zeeland! Zo kan iedereen genieten van verse vleesproducten uit de regio. We beschikken over een verpaklijn en voorzien ons verse vlees van eigen verpakkingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op! 

Uitbeenruimte.jpg
Slachthal.jpg
schapfoto.jpg
bottom of page