x 

Specialiteiten  

Naast dat veel van het vlees uit de streek komt, staat Slagerij Slager bekend om onder andere haar Zeeuwse worst. Klanten komen van heinde en ver om deze te kopen in onze winkel! De worst wordt nog steeds op traditionele wijze ambachtelijk gemaakt in eigen Slachterij. Bezoek onze webshop om dit heerlijke ambachtelijke product zelf te proeven!

 

Naast de ambachtelijke Zeeuwse worst, is het vleeswaren wat verkocht wordt in de winkel altijd vers en door onszelf gemaakt. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze ove(n)heerlijke grillworst? Deze en al onze andere producten zijn makkelijk te bestellen onder vleeswaren in onze webshop. 

Vers vlees uit de regio en de slachterij

Zoals bekend maken we gebruik van vlees uit de regio. We hebben een goede samenwerking met de boeren uit de buurt waardoor we altijd onze topkwaliteit vlees kunnen garanderen. We slachten zelf waardoor het hele productieproces van dier tot vers vlees binnen het bedrijf blijft. Door een langdurige en duurzame relatie tussen Slagerij / Slachterij Slager en de veehouders in de regio Zeeland kunnen we onze ambachtelijke streekproducten vers uit de regio leveren! 

Catering met buffetten, bediening en meubilair op maat voor elke gelegenheid

Naast het het slachten en verkopen van kwaliteitsvlees in onze slagerij, is Slagerij Slager ook de juiste partner als het gaat om catering en buffetten. We verzorgen al een aantal jaar de gehele catering voor uiteenlopende evenementen. Bruiloften, (her)openingen van bedrijven, personeelsfeesten, open dagen en andere gelegenheden. We voorzien u graag van ons ruime assortiment van buffetten en denken mee over bediening met kok en bijpassend meubilair. 

 

Slagerij Slager is een familiebedrijf van vader op zoon