x 

Huishoudelijke mededeling! 

Vanaf vandaag gaan onze nieuwe openingstijden in! De grootste verandering is dat we nu tussen de middag ook open zijn. Daarnaast kun je ook op woensdagmiddag bij ons langskomen in de winkel!

Slagerij Slager lanceert nieuwe website met webshop

Met trots presenteren we onze nieuwe website! Nadat we begonnen zijn met onze facebookpagina vorig jaar, zijn we verder gegaan met het ontwikkelen van onze online aanwezigheid. Tegenwoordig moet elke bedrijf goed vindbaar zijn op het internet en vandaar dat we besloten hebben om onze website te vernieuwen. 

 

Webshop

Naast de informatie over de slagerij en slachterij, hebben we ook iets nieuws ten op zichte van onze vorige website. Het is namelijk mogelijk om je bestelling online te plaatsen en daarna te laten bezorgen! Wil je het liever komen ophalen bij de winkel in Sint-Annaland? Dat kan natuurlijk ook nog steeds. Met onze nieuwe webshop is Slagerij Slager uniek op het eiland Tholen en een van de weinige slagers in Zeeland die deze mogelijkheid heeft! Momenteel zijn we in de laatste testfase en zal het dus binnenkort mogelijk zijn om online te bestellen!

 

 

 

 

 

 

Nieuws & recepten

Slagerij Slager is een familiebedrijf van vader op zoon