x 

Catering bij Slagerij Slager

Je hebt iets te vieren en je wilt je feestje compleet maken met alles erop en eraan? Dan hebben wij de oplossing! Met de catering van Slagerij Slager laten we je gasten genieten van heerlijke buffetten, hapjes en drankjes! Ook is het mogelijk om de aankleding van je evenement door ons te laten regelen. In overleg met jouw wensen geven we je een advies op maat en zorgen we dat alles wordt geregeld. We richten de locatie in, verzorgen het eten en drinken, en we nemen ons eigen personeel en professionele apparatuur mee om alles in de puntjes te verzorgen!

Image
Image

Kwaliteitsvlees uit eigen slagerij

Met onze cateringservice ben je ook verzekerd van kwaliteitsvlees uit onze eigen slachterij! Naast het vlees van de buffetten, komt ook het barbecuevlees uit de slachterij. Ook maken we de buffetten met salades, hapjes zelf. Zo garanderen we de beste versproducten!

De cateringsmogelijkheden

Eten

Ons assortiment aan eten bestaat uit verschillende buffetten, diverse hapjes en een uitgebreide keuze aan barbecuevlees. We bieden mogelijkheden voor koud en warm, zodat er voor elk evenement een geschikte optie bij zit! Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakt buffet te laten verzorgen via ons. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Drinken

In samenwerking met lokale partijen verzorgen we ook de (fris)drank, bier en wijn op het evenement! Inclusief met bartap, glazen en andere benodigheden. 

Aankleding

Ook verzorgen we graag de aankleding van het evenement! Ook dit doen we in samenwerking met lokale partijen, maar we hebben ook ons eigen assortiment aan tafels, stoelen en bestek. 

Slagerij Slager is een familiebedrijf van vader op zoon